Οριστικό: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Μπελχαντά

Οριστικό: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Μπελχαντά

Ο 31χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντεμίρσπορ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Γιουνές Μπελχαντά.

Ο Μαροκινός, που είχε μείνει ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ, θα παραμείνει στην Τουρκία, αλλά θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ντεμίρσπορ. Μια ομάδα που ανέβηκε φέτος στη μεγάλη κατηγορία. Ο 31χρονος είχε βρεθεί μια… ανάσα από την επιστροφή του στην Γαλλία και την Μονπελιέ, αλλά η μεταγραφή του στη γαλλική ομάδα ναυάγησε για οικονομικούς λόγους.

Η Ντεμίρσπορ πλησίασε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο, με τον Γιουνές Μπελχαντά να αποδέχεται την πρότασή της και να επιστρέφει στην Τουρκία. Η Ντεμίρσπορ θα είναι η 6η ομάδα στην καριέρα του 31χρονου, μετά τις Μονπελιέ (2009-13), Ντιναμό Κιέβου (2013-17), Σάλκε (2016), Νις (2016-17) και Γαλατάσαραϊ (2017-21).

Την περσινή σεζόν ο Μπελχαντά αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια, έχοντας 8 γκολ και 3 ασίστ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός τον περασμένο Μάιο είχε ενδιαφερθεί για τον Μαροκινό, μεσοεπιθετικό, όταν έμεινε ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ, ενώ πριν από λίγες ημέρες τα Μέσα στη Γαλλία είχαν επαναφέρει το όνομά στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ