Μπουλούτ: «Τον Πέλκα τον ζητάνε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες»

Μπουλούτ: «Τον Πέλκα τον ζητάνε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες»

Ο Ερόλ Μπουλούτ μίλησε μεταξύ άλλων για τον Δημήτρη Πέλκα και τόνισε πως βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο πρώην προπονητής της Φενέρμπαχτσέ, Ερόλ Μπουλούτ, φιλοξενήθηκε στο «Metropolis 95.5» και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Πέλκα, τονίζοντας ότι βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Επιπλέον, ο Τούρκος τεχνικός μίλησε για τον Γιώργο Τζαβέλλα και τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αλλά και τον Στέλιο Κίτσιου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι πολύ καλά, ήμουν επίσης πολύ καλά και στη Φενέρ, όπως και στην Αλάνιασπορ πριν πάω στη Φενέρ. Πλέον είμαι στην Γκαζιαντέπ, μία ομάδα με στόχους και προοπτική για την καριέρα μου. Στη Φενέρ κάναμε 16 μεταγραφές και αυτό ήταν δύσκολο στην διαχείριση, έτσι ενώ τερματίσαμε αρκετά ψηλά, ήταν δύσκολο να συνεχίσω».

Για τον Δημήτρη Πέλκα: «Στην ομάδα είχα τον Πέλκα με τον οποίο κάναμε εξαιρετική χρονιά, ενώ προσπαθήσαμε να κάνουμε επίσης μία μεγάλη μεταγραφή με τον Μπακασέτα νωρίτερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Πέλκας ήταν μία εξαιρετική επιλογή, καθώς τον αποκτήσαμε με λίγα χρήματα και τώρα τον ζητάνε πολλές ομάδες της Ευρώπης. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, πολύ καλός χαρακτήρας και ήταν δική μου επιλογή για την ομάδα. Κατά την άποψη μου θα πρέπει να μείνει στη Φενέρ και έτσι νομίζω θα κάνει και ίδιος, αλλά την απόφαση θα την πάρει η διοίκηση. Ξέρω ότι είναι και οπαδός της ομάδας, εκτός από πρώην παίκτης της».

Για μια ενδεχόμενη παρουσία του στην Ελλάδα: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει τι θα συμβεί στο μέλλον. Επίσημα δεν είχα κάποια πρόταση, αλλά σε φήμες άκουσα το όνομα μου για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αλλά μέχρι σε επίπεδο μάνατζερ».

Για τους Τζαβέλλα και Κίτσιου: «Ο Τζαβέλλας έκανε μία μεταγραφή σα να είναι πιτσιρίκος παρά το γεγονός ότι είναι 34 ετών, είναι πολύ καλός παίκτης και του εύχομαι τα καλύτερα. Για τον Κίτσιου μπορώ να πω τα καλύτερα μόνο. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να πάρει ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή τα επόμενα χρόνια και δεν θα μπορεί να τον κρατήσει η Άνκαραγκιουτζου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ