«Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας κινούνται για Μπρούμα»

«Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας κινούνται για Μπρούμα»

Ο Μπρούμα επέστρεψε στην Αϊντχόφεν μετά τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό, όμως φαίνεται να απασχολεί έντονα τους δυο συλλόγους από την Τουρκία.

Ο Μπρούμα μετά από έναν χρόνο ως δανεικός στον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα, αποχώρησε, αφού οι ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν να πληρώσουν τη ρήτρα των 7 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Έτσι ο Μπρούμα επέστρεψε στην Αϊντχόφεν όπου και ανήκει όμως αναμένεται και πάλι να φύγει από την Ολλανδία το φετινό καλοκαίρι. Η PSV δεν επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και δεν τον υπολογίζει και ιδανικά θα ήθελε να τον πουλήσει.

Όμως τα χρήματα που ζητάει είναι περίπου στα 7 εκατ. ευρώ, ποσό που καμία ομάδα δεν μοιάζει διατεθειμένη να πληρώσει. Όπως και ο Ολυμπιακός. Το πιθανότερο είναι να φύγει και πάλι με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς, αφού ενδιαφέρον για την απόκτηση του υπάρχει.

Ο 26χρονος άσος είναι δεδομένο ότι απασχολεί ομάδες στην Τουρκία. Κι είναι στη λίστα της φετινής νταμπλούχου Μπεσίκτας, καθώς έχει παίξει παλιότερα στη Γαλατά και έχει καλό όνομα, ενώ και η Φενέρμπαχτσε τον έχει στη λίστα της.

Δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα μιλούν για έντονο ενδιαφέρον από τις δυο ομάδες που ετοιμάζουν κινήσεις για να τον αποκτήσουν, με την Μπεσίκτας να είναι αυτή που τον θέλει περισσότερο. Ο λόγος είναι ότι ο προπονητής της Σερζέν Γιαλσίν που οδήγησε φέτος την Μπεσίκτας στο νταμπλ, τον γνωρίζει και του αρέσει πολύ από όταν συνεργάστηκαν στη Γαλατά.

Ο Μπρούμα ανήκε στη Γαλατά, είχε ένα σοβαρό τραυματισμό και δόθηκε δανεικός το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2013-14 στην Γκαζιάντεπσπορ όπου ήταν προπονητής ο Γιαλσίν. Τελικά δεν κατάφερε ο Μπρούμα να ξεπεράσει εκείνο το πρόβλημα και το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψε στη Γαλατά, ξαναβρίσκοντας σταδιακά τον εαυτό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ