Μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού πουλάει το σπίτι του γιατί μετακομίζει

Μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού πουλάει το σπίτι του γιατί μετακομίζει

Ο Ρις Νέλσον έχει αποφασίσει να φύγει από το Λονδίνο και την Άρσεναλ και ήδη έχει βάλει προς πώληση το σπίτι του.

Πριν από λίγες μέρες ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είχε αναφέρει τον… χορό των ομάδων γύρω από το όνομα του Ρις Νέλσον της Άρσεναλ. Και μέσα σε αυτές που φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση; Ο Ρομάνο τοποθετούσε ψηλά τον Ολυμπιακό, γράφοντας πως οι ερυθρόλευκοι έχουν επικοινωνήσει ήδη με τον παίκτη, που αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του στους Λονδρέζους γιατί δε θέλει να φεύγει δανεικός συνεχώς.

Οι Άγγλοι έρχονται σήμερα να δώσουν νέα διάσταση στο θέμα του Ρις Νέλσον και της επικείμενης αποχώρησής του από το Λονδίνο. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε 11 μήνες, ο ίδιος ο παίκτης έχει δείξει τάσεις φυγής και έχει ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να πάει ως δανεικός σε κάποια ομάδα, αλλά να βρει έναν σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του. Θέλοντας να αφήσει πίσω του το Λονδίνο και ό,τι τον δένει με αυτό. Ακόμα και το ίδιο του το σπίτι.

Η dailycannon έχει εκτεταμένο ρεπορτάζ για τον εξτρέμ της Άρσεναλ και αναφέρει πως έχει βγάλει προς πώληση το σπίτι του στο Λονδίνο. «Δεν πουλάς σπίτι αν θέλεις να φύγεις ως δανεικός», αναφέρει μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο ποδοσφαιριστής έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και περιμένει την Άρσεναλ να αποφασίσει για το αν θα τον παραχωρήσει ως ελεύθερο ή θα ζητήσει χρήματα.

Οι Βρετανοί αναφέρουν το όνομα του Ολυμπιακού μέσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες. Όπως και εκείνο της Χέρτα, η οποία έχει στη λίστα της τον παίκτη εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και αυτό της Χόφενχάιμ που είχε τον παίκτη τη σεζόν που πέρασε.

Ο Ρις Νέλσον είναι μια εξαιρετική περίπτωση εξτρέμ, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αγγλίας. Ξεκίνησε στις ακαδημίες της Άρσεναλ το 2007, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017. Στους Λονδρέζους έχει 22 συμμετοχές με 1 γκολ. Τη σεζόν 2018-19 είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Χόφενχαϊμ (23 συμ./7 γκολ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ