Η Γαλατά που δεν ήρθε στο Καραϊσκάκη, ανακοίνωσε 2 θετικά κρούσματα covid

Η Γαλατά που δεν ήρθε στο Καραϊσκάκη, ανακοίνωσε 2 θετικά κρούσματα covid

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν 2 παίκτες της Γαλατασαράι λίγες ημέρες μετά τα όσα συνέβησαν στον αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πριν το φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Η Γαλατασαράι πριν μερικές μέρες ήρθε στην Ελλάδα για το φιλικό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και δεν της επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα οι ελληνικές αρχές, καθώς δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο εισόδου στη χώρα μας από την Τουρκία.

Σήμερα λοιπόν, μόλις λίγα 24ωρα μετά τα όσα συνέβησαν στον αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», την απαγόρευση εισόδου αλλά και την αναβολή του φιλικού με τους ερυθρόλευκους, βρέθηκαν δυο παίκτες της τούρκικης ομάδας θετικοί στον κορωνοϊό.

Η Γαλατασαράι δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό, λόγω των πρωτοκόλλων της ελληνικής κυβέρνησης στην περίπτωση εισόδου στη χώρα. Συγκεκριμένα, απαιτείται αρνητικό τεστ κορόνοϊού το τελευταίο 24ωρο, πλέον, ωστόσο η αποστολή της Γαλατά είχε τεστ τις τελευταίες 72 ώρες, γεγονός που δεν έγινε δεκτό από τις ελληνικές αρχές.

Τα δυο κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα η Γαλατασαράι έχουν απομονωθεί, ενώ η «τσιμ μπομ» ανέφερε ότι έχουν παρθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Δείτε την ανακοίνωση της Γαλατασαράι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ