Σε… πόλεμο με την Μπενφίκα ο Σάμαρης

Σε… πόλεμο με την Μπενφίκα ο Σάμαρης

Οι Αετοί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον 32χρονο μέσο για να λυθεί η συνεργασία τους – Πόσα δίνουν οι Πορτογάλοι και πόσα ζητάει ο διεθνής μέσος.

Ο Ανδρέας Σάμαρης μπορεί να ξεκίνησε προετοιμασία με την Μπενφίκα, αλλά όπως όλα δείχνουν τη νέα αγωνιστική σεζόν δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της πορτογαλικής ομάδας.

O 32χρονος μέσος από την αρχή της περσινής σεζόν αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα, ενώ τον περασμένο Μάρτιο βρέθηκε στην Μαδρίτη και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξιό του πόδι, με στόχο να απαλλαγεί μια και καλή από τις ενοχλήσεις. Μετά από τρεις μήνες αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους, ο έμπειρος χαφ επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε προετοιμασία με την Μπενφίκα. Μάλιστα, έπαιξε ως αλλαγή στο πρόσφατο φιλικό που έδωσαν οι Αετοί της Λισαβόνας με την Κάζα Πία (2-1).

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίσσονται καλά για τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν θα πρέπει σύντομα να ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ο Ελληνας μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζόρζε Ζέσους για τη νέα σεζόν και η διοίκηση της Μπενφίκα αναζητεί τρόπο για να λύσει τη συνεργασία της με τον έμπειρο άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Οι Αετοί προσφέρουν στον Ανδρέα Σάμαρη 2.4 εκατ. ευρώ για να λύσει το συμβόλαιο που έχει για άλλα δύο χρόνια, αλλά ο έμπειρος μέσος ζητάει τα διπλά: 4.8 εκατ. ευρώ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους, με τον Ελληνα μέσο να είναι στην πόρτα της εξόδου. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σάμαρης αγωνίστηκε στην πορτογαλική ομάδα από το 2014, όταν ο σύλλογος της Λισαβόνας τον αγόρασε από τον Ολυμπιακό.

Συνολικά με τα χρώματα της Μπενφίκα έχει παίξει σε 196 αγώνες, έχοντας 6 γκολ και 10 ασίστ, ενώ με τα ερυθρόλευκα είχε 38 συμμετοχές, με 6 γκολ και 4 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ