Συντριβή για την Σέλτικ του Μπάρκα: Εφαγε 6 γκολ από την Γουέστ Χαμ! (vid)

Συντριβή για την Σέλτικ του Μπάρκα: Εφαγε 6 γκολ από την Γουέστ Χαμ! (vid)

Ο Ελληνας τερματοφύλακας αγωνίστηκε βασικός και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν στο 3-1 υπέρ των Λονδρέζων.

Δεν έχει ξεκινήσει καλά η φετινή σεζόν για την Σέλτικ. Η ομάδα του Βασίλη Μπάρκα, λίγες ημέρες μετά το 1-1 με την Μίντιλαντ στο «Σέλτικ Παρκ» για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, έφαγε 6 γκολ από την Γουέστ Χαμ, σε φιλικό που έγινε στην Γλασκώβη.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας  ξεκίνησε βασικός το παιχνίδι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν στο 3-1. Το συγκρότημα του Αγγελου Ποστέκογλου συνετρίβη από τα Σφυριά, με την εικόνα της Σέλτικ να είναι για μια ακόμα φορά απογοητευτική και τον κόσμο της να εξοργίζεται, βλέποντας την αγαπημένη ομάδα του να δέχεται έξι γκολ σε φιλικό παιχνίδι.

Στο σημερινό φιλικό με την Γουέστ Χαμ η Σέλτικ προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με γκολ του ΜακΓκρέγκορ, αλλά οι Λονδρέζοι έφεραν τα πάνω κάτω και με γκολ των Μάικλ Αντόνιο (23’, 32’) και Νομπλ (38’) έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 3-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η Σέλτικ μείωσε με τον Κρίστι (50’) σε 3-2, αλλά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία ακόμα γκολ με τους Μπενραχμά (53’), Μπόουεν (74’) και Όκοφλεξ (85’).

Εάν η Σέλτικ δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για τον Ποστέκογλου, που δέχεται ήδη έντονη κριτική για τις εμφανίσεις της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ