Δύσκολα τα πράγματα για τον Μπάρκα στην Σέλτικ

Δύσκολα τα πράγματα για τον Μπάρκα στην Σέλτικ

Η Σέλτικ είναι σε συζητήσεις με την Τότεναμ για την απόκτηση του Τζο Χαρτ, κάτι που αν συμβεί θα περιορίσει και άλλο τον χρόνο συμμετοχής του Βασίλη Μπάρκα.

Η καριέρα του Βασίλη Μπάρκα στην Σέλτικ δεν έχει εξελιχθεί όπως θα φαντάζοταν ο διεθνής τερματοφύλακας όταν μετακόμιζε στην Σκωτία το καλοκαίρι του 2020.

Οι Κέλτες δαπάνησαν 5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Μπάρκα από την ΑΕΚ, κάνοντας τον Έλληνα τερματοφύλακα την πιο ακριβή μεταγραφή για την συγκεκριμένη θέση από ελληνική ομάδα, μέχρι να πληρώσει η Γουλβς 8 εκατ. για τον Ζοσέ Σα.

Μέχρι σήμερα, ο 27χρονος έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια και έχει δεχθεί 22 γκολ, ενώ τη φετινή χρονιά έπαιξε στον έναν από τους δύο αγώνες των προκριματικών του Champions League απέναντι στην Μίντιλαντ.

Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του έχει χαθεί προ πολλού από την Σέλτικ, η οποία ψάχνει βασικό τερματοφύλακα για κάτω από τα δοκάρια.

Ο Τζο Χαρτ φαίνεται πως είναι ο εκλετός για τους Σκωτσέζους, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την Τότεναμ όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής, για να τον κάνουν δικό τους.

Το μέλλον του Μπάρκα επηρεάζεται άμεσα από μια τέτοια κίνηση και το μέλλον του Έλληνα γκολκίπερ μοιάζει δυσοίωνο στην Σέλτικ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ