Ανακοίνωσε Γιάρεμτσουκ η Μπενφίκα (pic, vid)

Ανακοίνωσε Γιάρεμτσουκ η Μπενφίκα (pic, vid)

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, με τον Ουκρανό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Η Μπενφίκα βρήκε τον επιθετικό που έψαχνε στο πρόσωπο του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Ο 25χρονος Ουκρανός μετακόμισε στην Λισαβόνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι το 2026, καθώς το συμβόλαιό του με τους Αετούς είναι πενταετούς διάρκειας.

Ο Γιάρεμτσουκ προέρχεται από τις καλές του εμφανίσεις στην τελική φάση του Euro, όπου σε πέντε συμμετοχές σημείωσε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ με την Εθνική Ουκρανίας, υπό τις οδηγίες του Αντρέι Σεβτσένκο.

Η Μπενφίκα δαπάνησε 17 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της από την Γκεντ, στην οποία αγωνιζόταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Ο Γιάρεμτσουκ πέρασε μια γεμάτη τετραετία στους Βέλγους, όπου σημείωσε 61 γκολ και 18 ασίστ σε 152 εμφανίσεις.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Κιέβου, αν και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την ομάδα της Ολεξαντρίγια. Συνολικά με τους συλλόγους της χώρας του, μετράει 70 παιχνίδια, με 13 γκολ και 4 ασίστ.

Από το 2018 είναι και διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 29 ματς, έχοντας ως απολογισμό 10 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ