H Φαμαλικάο ανακοίνωσε τον Πέπε (pic)

H Φαμαλικάο ανακοίνωσε τον Πέπε (pic)

O Πορτογάλος μέσος θα αγωνίζεται στην Φαμαλικάο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Με τη φανέλα της Φαμαλικάο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Πέπε Ροντρίγκες, με την πορτογαλική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του 24χρονου χαφ.

Ο Ιβηρας μέσος παραχωρήθηκε στην ομάδα της πατρίδας του ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο, ενώ το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι με τους Πειραιώτες, όταν αποκτήθηκε από την Βιτόρια Γκιμαράες, είναι μέχρι το 2024.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πεπε αγωνίστηκε στην Φαμαλικάο και το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν και πάλι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, πραγματοποιώντας 18 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

«Ο Πέπε Ροντρίγκες θα παραμείνει στη Φαμαλικάο. Μετά από μισή σεζόν με τη φανέλα του συλλόγου, ο 24χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση της πορτογαλικής ομάδας.

Ο Πορτογάλος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φαμαλικάο τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω σε ένα κλαμπ που δέχτηκαν με θέρμη και ήταν σημαντικό να αποκτήσω ξανά εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ