Νέα βελτιωμένη προσφορά της Βέρντερ για Γιακουμάκη

Νέα βελτιωμένη προσφορά της Βέρντερ για Γιακουμάκη

Η Βέρντερ Βρέμης έκανε νέα βελτιωμένη προσφορά στη Φένλο για να αποκτήσει τον Γιώργο Γιακουμάκη, τον οποίο διεκδικεί και η Σέλτικ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από τη Φένλο και η Σέλτικ φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του.

Ωστόσο, στο «κόλπο» για την απόκτησή του βρίσκεται και η Βέρντερ Βρέμης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Record», η γερμανική ομάδα ευελπιστεί πως μπορεί να αποκτήσει τον Έλληνα επιθετικό και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως επανήλθε με νέα βελτιωμένη προσφορά στη Φένλο.

Η νέα προσφορά της Βέρντερ αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνεται ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%, ενώ μικρό ποσοστό μεταπώλησης διατηρεί και η ΑΕΚ.

Μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες αν ο Γιώργος Γιακουμάκης θα μετακομίσει στη Σκωτία ή στη Γερμανία, έπειτα από μία τρομερή σεζόν που είχε στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη Φένλο με 26 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ κατέκτησε και το χρυσό παπούτσι της Eredivisie.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ