Μπραν – Έδιωξε δύο παίκτες που συμμετείχαν στο όργιο εντός γηπέδου

Μπραν – Έδιωξε δύο παίκτες που συμμετείχαν στο όργιο εντός γηπέδου

Η Μπραν που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας έλυσε τα συμβόλαια δύο παικτών που συμμετείχαν σε όργιο στο γηπέδό της.

Συνεχίζονται οι τριγμοί στο εσωτερικό της Μπραν. Η νορβηγική ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας «έπιασε» δώδεκα παίκτες της να συμμετέχουν σε όργιο στο γήπεδό της χάρη στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία της με δύο εξ αυτών.

Όλα ξεκίνησαν, όταν μια από τις νεαρές κοπέλες που βρέθηκαν εκεί, κατήγγειλε έναν παίκτη της ομάδας για σεξουαλική κακοποίηση, με εκείινον να το αρνείται, αναγκάζοντας τον σύλλογο να αρχίσει να ερευνά την υπόθεση. Το όνομα του δεν έχει γίνει γνωστό.

Μέχρι τώρα φαίνεται ότι οι εμπλεκόμενοι δείπνησαν και μετά επέστρεψαν στο γήπεδο με τις κοπέλες, πηγαίνοντας σε διάφορους χώρους της εγκατάστασης, μέχρι και στα αποδυτήρια, όπως μαρτυρούν διάφορες φωτογραφίες.

Η Μπραν σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι εντείνει τις προσπάθειες για να φτάσει στην ουσία του θέματος

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Νορβηγών:

«Εργαζόμαστε για να φτάσουμε στην ουσία του θέματος. Αυτό το γεγονός, σύμφωνα συνιστά μια σοβαρή έλλειψη εμπιστοσύνης που είχαμε σε δώδεκα παίκτες μας, οι οποίοι παραβίασαν διάφορους κανόνες, γενικούς κανονισμούς, περιορισμούς λόγω του covid-19 και την εμπιστοσύνη που έχουμε σε όλους τους εργαζομένους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ