Μαγικό ντεμπούτο με δύο γκολ και δύο ασίστ για τον Τζόλη

Μαγικό ντεμπούτο με δύο γκολ και δύο ασίστ για τον Τζόλη

Ονειρικό ντεμπούτο για τον Χρήστο Τζόλη με τη Νόριτς που σημείωσε δύο γκολ και ετοίμασε άλλα δύο, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με σκορ 6-0 της Μπόρνμουθ.

Ένα ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Νόριτς πραγματοποίησε ο Χρήστος Τζόλης στα αγγλικά γήπεδα. Ο 21χρονος Έλληνας εξτρέμ ήταν καθοριστικός στην επιβλητική νίκη της ομάδας του με 6-0 επί της Μπόρνμουθ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, καθώς σημείωσε δύο γκολ (12΄ και 66΄), ενώ μοίρασε και δύο ασίστ. Από τον πάγκο παρακολούθησε την αναμέτρηση ο έτερος Έλληνας των «καναρινιών» Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο Τζόλης ήταν ο παίκτης που «άνοιξε το σκορ» για τη Νόριτς, όταν στο 12ο λεπτό αξιοποίησε την πάσα του ΜακΛιν και μετά το σουτ του με το αριστερό μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην απέναντι γωνία. Στο 26ο λεπτό, ο ΜακΛιν διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ στο 34ο λεπτό ήταν η σειρά του Λούκας Ρουπ να βρει δίχτυα, μετά από ασίστ του Τζόλη από αριστερά, για να διαμορφώσει ο Γερμανός μέσος το 3-0.

Η Νόριτς πέτυχε στο β΄ μέρος άλλα τρία γκολ, αρχικά με τον Σάρτζεντ στο 49ο λεπτό από ασίστ του ΜακΛιν. Για να αυξήσει σε δύο τα προσωπικά γκολ του ο Τζόλης στο 66΄ και σε πέντε αυτά της Νόριτς! Συγκεκριμένα, ο Σάρτζεντ πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκλεψε τη μπάλα, έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Τζόλη ο οποίος πλάσαρε για το 5-0. Ο Έλληνας εξτρέμ ήταν δημιουργός και του έκτου γκολ των γηπεδούχων, αφού έδωσε την ασίστ Σάρτζεντ, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό σκορ (6-0) στο 75΄.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ