Αλτάι – Φενερμπαχτσέ 0-2 – Εκανε το 3/3

Αλτάι – Φενερμπαχτσέ 0-2 – Εκανε το 3/3

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Αλτάι και έκανε το 3/3 στο τούρκικο πρωτάθλημα.

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς στο τουρκικό πρωτάθλημα πέτυχε η Φενερμπαχτσέ, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League να επικρατεί εκτός έδρας της Αλτάι με 2-0.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα αντιμετώπισε προβλήματα μόνο για ένα ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο ανέβασε στροφές και έφυγε με το διπλό από το Altay Alsancak Stadi. Στο 51’ ο Καντιόγλου άνοιξε το σκορ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βαλένσια (55’) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και «σφράγισε» το τρίποντο.

Με αυτή τη νίκη η Φενερμπαχτσέ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 9 πόντους, αφού στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές επικράτησε εκτός έδρας της Αντάνα με 1-0 και εντός έδρας της Αντάλιασπορ με 2-0.

Μαζί με την ομάδα του Περέιρα στην κορυφή βρίσκεται και η Τράμπζονσπορ, η οποία επίσης έχει 3/3. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει πετύχει 5 γκολ και δεν έχει δεχθεί κανένα στο φετινό πρωτάθλημα.

Οσον αφορά στον Πέλκα, ο Ελληνας μεσοεπιθετικός δεν αγωνίστηκε, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ήταν εκτός αποστολής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ