Σέλτικ : «Ψάχνεται» για Παπαδόπουλο

Η Σέλτικ εξετάζει την περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου για το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Έλληνα αμυντικό να αναμένεται να αποχωρήσει από το Αμβούργο στο τέλος της σεζόν.

Η Σέλτικ ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα Σκωτίας, καθώς απομένει μόνο η εξασφάλιση του τροπαίου και μαθηματικά, όμως οι Καθολικοί έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό για την ερχόμενη σεζόν.

Βασικό τους μέλημα είναι η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και σύμφωνα με το HITC ένας από τους βασικούς τους στόχους είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο Μπρένταν Ρότζερς έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από το Αμβούργο στο τέλος της σεζόν, ειδικά μετά τον διαφαινόμενο υποβιβασμό του.

Έτσι η Σέλτικ ετοιμάζεται να κινηθεί για τον Παπαδόπουλο και θα προσπαθήσει να τον κάνει τον δεύτερο Έλληνα που έχει φορέσει τη φανέλα της μετά τον Γιώργο Σαμαρά, που αγωνίστηκε εκεί από το 2008 έως το 2014, μετρώντας 74 γκολ σε 249 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες στην ιστορία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ