Προπονητής του μήνα στην Championship ο Μάρκο Σίλβα (pic)

Προπονητής του μήνα στην Championship ο Μάρκο Σίλβα (pic)

Η Φούλαμ τα πηγαίνει εξαιρετικα στις πρώτες αγωνιστηκές της Championship και ο Μάρκο Σίλβα ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής για τον Αύγουστο.

Η Φούλαμ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στο ξεκίνημα της Championship, έχοντας 4 νίκες και 1ισοπαλία στα πέντε πρώτα ματς και ο Μάρκο Σίλβα είδε τη δουλειά του να αναγνωρίζεται, καθώς πήρε το βραβείο του προπονητή του μήνα για τον Αύγουστο.

Ο μέχρι τώρα απολογισμός φέρνει τους «Cottagers» μόνους πρώτους στον βαθμολογικό πίνακα με 13 βαθμούς και ισάριθμα γκολ στο ενεργητικό τους, κάνοντας επιτυχημένη τη μετάβαση στον Πορτογάλο, που διαχειρίζεται ένα πολύ αλλαγμένο ρόστερ, μετά την αποχώρηση του Σκοτ Πάρκερ. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως αισθάνεται χαρούμενος και δικαιωμένος με τη διάκρισή του αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος που λαμβάνω το βραβείο για τον μήνα Αύγουστο, κάτι το οποίο είναι αναγνώριση για τη συλλογική δουλειά που γίνεται από όλους μας στον σύλλογο. Το τεχνικό τιμ, οι παίκτες και γενικά όλοι στη Φούλαμ έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Αυτή είναι μόνο η αρχή του πρωταθλήματος και υπάρχει ακόμα πολύδουλειά μπροστά μας».

Δείτε εδώ το μήνυμα της Φούλαμ στο Twitter, με το οποίο τον συνεχάρη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ