Λετς : «Δεν μπορεί να γίνει ανεκτό ένας πρόεδρος να μπαίνει στο γήπεδο με το όπλο του»

Λετς : «Δεν μπορεί να γίνει ανεκτό ένας πρόεδρος να μπαίνει στο γήπεδο με το όπλο του»

Ο προπονητής της Αούστρια Βιέννης, Τόμας Λετς, αναφέρθηκε στην είσοδο του οπλοφορούντα Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και τόνισε πως τέτοιες πράξεις δεν αρμόζουν στο ποδόσφαιρο.

Θέμα και στην Αυστρία έγινε η είσοδος του οπλοφορούντα Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τον προπονητή της Αούστρια Βιέννης, Τόμας Λετς να ερωτάται επί του θέματος σε συνέντευξη του στη Heute.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως τέτοιες πράξεις δεν αρμόζουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να αποφεύγονται, ενώ παράλληλα επισήμανε πως υπάρχει μεγαλύτερη άνεση στην Αυστρία, καθώς δε συμβαίνουν τέτοια σκηνικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν είναι ασφαλές ούτε για τους θεατές ούτε για τους παίκτες, επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι σχεδιασμένο για να προσφέρει ψυχαγωγία και δεν μπορεί να γίνει ανεκτό όταν ένας πρόεδρος να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο του, δεν πρέπει ποτέ να πάει οπουδήποτε. Σε άλλες χώρες, υπάρχουν τεράστια προβλήματα, τα οποία μας κάνουν να αισθανόμαστε πολύ πιο άνετα στην Αυστρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ