Αντβέρπ – Τραυματίστηκε ο Ενγκελς

Αντβέρπ – Τραυματίστηκε ο Ενγκελς

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Europa League, ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Αντβέρπ με την Εουπεν και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το παιχνίδι της Αντβέρπ με την Εουπεν για την 7η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος, με τον τεχνικό της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Μπράιαν Πρίσκε, να βλέπει τον Μπιορν Ενγκελς στο πρώτο ημίχρονο να τραυματίζεται και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή.

Ο Βέλγος σέντερ μπακ, ο οποίος τη σεζόν 2017-2018 είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, στο 30’ τραυματίστηκε και τρία λεπτά αργότερα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Αλμέιδα να παίρνει τη θέση του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού. Ο τραυματισμός του Μπιορν Ενγκελς έχει προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό στον προπονητή, αλλά και στους ανθρώπους της Αντβέρπ, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι την Πέμπτη θα υποδεχθούν την Αντβέρπ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (16/9, 22:00) για την πρεμιέρα των ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ