Ο Γιακουμάκης έτοιμος για το ντεμπούτο του με Σέλτικ

Ο Γιακουμάκης έτοιμος για το ντεμπούτο του με Σέλτικ

Ο Άγγελος Ποστέκογλου αποκάλυψε ότι ο Έλληνας επιθετικός, είναι έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του από τη Φένλο.

Μετράει αντίστροφα ο Γιώργος Γιακουμάκης για το ντεμπούτο του με τη Σέλτικ. Ο προπονητής των Σκωτσέζων, Άγγελος Ποστέκογλου αποκάλυψε ότι ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην ομάδα για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του από τη Φένλο.

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί ακόμα και αύριο, στην δύσκολη εκτός έδρας συνάντηση, κόντρα στην Λίβινγκστον, μία έδρα όπου ο σύλλογος δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, ή την Πέμπτη, όταν η Ρέιθ Ρόβερς επισκεφτεί τη Σέλτικ για το Κύπελλο.

«Αν δεν συμμετέχει την Κυριακή, σίγουρα θα παίξει την Πέμπτη », είπε – ο γεννημένος στην Αθήνα (27/8/1965) και μεγαλωμένος στην Αυστραλία (από πέντε ετών)-Αγγελος Ποστέκογλου, που έγινε ο πρώτος προπονητής από την Αυστραλία που έδωσε το «παρών» σε φάση ομίλων μιας μεγάλης διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Γιακουμάκης, που δεν έχει παίξει ακόμα κανένα ανταγωνιστικό παιχνίδι αυτήν τη σεζόν, έμεινε στη Γλασκώβη για να δουλέψει για τη φυσική του κατάσταση, καθώς η Σέλτικ ηττήθηκε (4-3) από την Μπέτις στο Europa League την Πέμπτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ