Πάει στο Κατάρ πρώην μεταγραφικός στόχος Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

Πάει στο Κατάρ πρώην μεταγραφικός στόχος Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Γιουνούς Μάλι της Τραμπζονσπόρ, όμως όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει στο Κατάρ.

Ο Γιουνούς Μάλι στις αρχές του καλοκαιριού είχε ακουστεί έντονα για μεταγραφή στην Ελλάδα, καθώς τόσο ο Ολυμπιακός, αλλά και οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είχαν εμπλακεί σε διάφορα σενάρια για την απόκτηση του.

Η περίπτωση του δεν προχώρησε ωστόσο τόσο στους πρωταθλητές, αλλά και γενικότερα στους ενδιαφερόμενους και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ. Ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρθηκε σοβαρά για αυτή την περίπτωση ουσιαστικά, ενώ και οι άλλες δυο ελληνικές ομάδες δεν έκαναν επίσημη κρούση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία, 29χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της Τραμπζονσπόρ είχε αρνηθεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει, μετά τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, διότι πίστευε ότι θα μπορούσε να καθιερωθεί στην Τραμπζονσπόρ.

Μερικούς μήνες μετά έχει καταφέρει να αγωνιστεί μόλις 7 λεπτά στο πρωτάθλημα και έχοντας πρόταση από ομάδα του Κατάρ είναι έτοιμος να φύγει για τη Σαουδική Αραβία.

Ο Γιουνούς Μάλι πήγε για πρώτη φορά στην Τουρκία τον περασμένο χειμώνα, καθώς όλη η καριέρα του έως τώρα ήταν στην Γερμανία, με την Βόλφσμπουργκ, την Μάιντζ και την Ουνιόν Βερολίνου. Άλλωστε έχει γεννηθεί στην Γερμανία και έχει παίξει μικρός σε όλες τις εθνικές ομάδες εκτός από την ανδρική της χώρας. Στη συνέχεια έχοντας και τουρκικό διαβατήριο επέλεξε την εθνική Τουρκίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ