Αγχωτική νίκη για τη Φενερμπαχτσέ (2-1, vids)

Αγχωτική νίκη για τη Φενερμπαχτσέ (2-1, vids)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, αγχώθηκε απέναντι στην άσημη Γκιρεσούνσπορ, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1.

Η Φενερμπαχτσέ μπορεί να αγχώθηκε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με την άσημη Γκιρεσούνσπορ, όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 85’ σε 2-1 με τον Ντουκαρά, αλλά στο τέλος κατάφερε να κερδίσει με 2-1, για την 6η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, είχε ανοίξει το σκορ στο με τον Καντιόγλου, ενώ στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου είχε κάνει το 2-0 με τον Μεσούτ Οζίλ.

Στο 2ο λεπτό ο Ρόσι βρήκε τον Καντίογλου στο δεύτερο δοκάρι και ο νεαρός Ολλανδός με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 33′, ο έφτασε κοντά στο 2-0, όμως, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 40’ η Γκιρεσούνσπορ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μπαλντέ δεν μπόρεσε να το μετατρέψει σε γκολ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στο 64’ ο Μεσούτ Οζίλ με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Φενερμπαχτσέ και έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του. Όλα έδειχναν ότι θα φτάσει σε μια άνετη νίκη, μέχρι το 85’ όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ντουκαρά.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι καρδιοχτύπησαν, αλλά διατήρησαν το προβάρισμα μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και πήραν την πολυπόθητη νίκη.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Πέλκα, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 81’, έφτασε τους 13 βαθμούς και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 1 βαθμό διαφορά από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό δεν είναι το τελευταίο παιχνίδι της Φενέρ πριν το ματς της ερχόμενης Πέμπτης (30/9) με τον Ολυμπιακό, καθώς την ερχόμενη Κυριακή (26/9), η ομάδα του Βίτορ Περέιρα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Χατάγιασπορ για το πρωτάθλημα.

Φενέρμπαχτσε (Βίτορ Περέιρα): Μπαγιντίρ, Κιμ, Αζίζ (60′ Νόβακ), Σάλαι, Οσάγι Σάμουελ, Γιάντας (46΄Κρέσπο), Λουίζ Γκουστάβο, Καντιόγλου (73΄Γκουμουσκάγια), Οζίλ, Ρόσι (60΄Μπερίσα), Βαλένσια (81΄Πέλκας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ