Αναβρασμός στη Γαλατασαράι για παίκτες του Ολυμπιακού!

Αναβρασμός στη Γαλατασαράι για παίκτες του Ολυμπιακού!

Οπαδοί της Γαλατασαράι, βλέποντας το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας τους, αναρωτιούνται γιατί δεν πήραν τον Ονιεκούρου και τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Πολύ κακό ξεκίνημα πραγματοποιεί στη σεζόν η Γαλατασαράι. Η «Τσιμ Μπομ» μετά από έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει μόλις δύο νίκες και έχει συγκεντρώσει οχτώ βαθμούς.

Μάλιστα η ιστορική τουρκική ομάδα προέρχεται από δύο σερί ήττες, από την Αλάνιασπορ και την Καϊσερίσπορ, ματς στα οποία δεν κατάφερε ούτε καν να σκοράρει.

Η άσχημη πορεία της Γαλατά σε αυτό το ξεκίνημα έχει φέρει αναβρασμό στις τάξεις των φίλων της. Στα Social Media οι οπαδοί της ομάδας επιρρίπτουν ευθύνες για την ενίσχυση του ρόστερ και… μπλέκουν παίκτες του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας τους που από φέτος φορούν τα ερυθρόλευκα.

Ο λόγος για τον Χένρι Ονιεκούρου και τον Γκάρι Ροντρίγκες, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στη Γαλατασαράι με μεγάλη επιτυχία και οι οπαδοί της ομάδας αναρωτιούνται γιατί η διοίκηση δεν έκανε τίποτα για να τους φέρει πίσω.

«Εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε τον Ονιεκούρου και τον Ροντρίγκες;», αναρωτιούνται οι φίλοι της τουρκικής ομάδας, οι οποίοι μάλλον θα… υποστηρίζουν Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα στο ματς των Πειραιωτών με τη Φενέρμπαχτσε, ελέω των πρώην ποδοσφαιριστών τους, που αποδεικνύεται πως υπήρξαν από τους πλέον αγαπημένους της εξέδρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ