Κυπελλούχος Βελγίου ο Κουτρουμπής, νίκησε στην παράταση τον Καρέλη!

Κυπελλούχος Βελγίου ο Κουτρουμπής, νίκησε στην παράταση τον Καρέλη!

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, στέφθηκε Κυπελλούχος Βελγίου, απέναντι στον πρώην συμπαίκτη του στους πράσινους, Νίκο Καρέλη.

Μετά από έναν αγώνα που κρίθηκε στα 120 λεπτά, η Σταντάρ Λιέγης επικράτησε στον τελικό της Γκενκ με 1-0 και κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου για τη σεζόν 2017-2018!

Στο 90λεπτο δεν είχαμε σκορ κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, λίγο μετά την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου (90+2’) ο Ρενό Εμόντ πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, μετά από πάσα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Καρσελά.

Έτσι ο Γιώργος Κουτρουμπής πανηγύρισε την κατάκτηση ενός τίτλου, παίζοντας σε όλο το παιχνίδι. Απέναντί του ο Ελληνας αμυντικός βρήκε το Καρέλη, που έμεινε στο γήπεδο για 74΄, προτού γίνει αλλαγή από τον Σαματά. Η Γκενκ τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Νάστιτς στο 120’.

Επίσης να σημειώσουμε πως ο Λαΐφης ήταν τιμωρημένος, ενώ ακόμη στην 11άδα της Σταντάρ ξεκίνησαν οι Τσίμιροτ και Εμποκού.

Αυτό το Κύπελλο ήταν το 8ο στην ιστορία της ομάδας της Λιέγης, τίτλο που είχε πανηγυρίσει για τελευταία φορά στη σεζόν 2015-16.

ΓΚΕΝΚ: Βούκοβιτς, Κλίντον Μάτα, Κόλεϊ, Έιντου, Νάστιτς, Μαλινόβσκι (110′ Βάουτερς), Σεχ, Εντονγκαλά (64′ Τροσάρ), Μπούφελ, Ποθουέλο, Καρέλης (74′ Σαμάτα).
ΣΤΑΝΤΑΡ: Ζιλέ, Καβάντα, Λουγινταμά, Κουτρουμπής, Φε, Τσίμιροτ, Μαρίν, Καρσελά (105’+3 Τζενεπό), Εμποκού, Εντμίλσον Ζούνιορ (97′ Τσοπ), Εμόν (120’+2 Ποκονιόλί).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ