Γουίγκαν – Σαουθάμπτον 0-2

Γουίγκαν – Σαουθάμπτον 0-2

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκε η Σαουθάμπτον, η οποία επικράτησε 2-0 στην έδρα της Γουίγκαν (ομάδα της τρίτης κατηγορίας) και θα αντιμετωπίσει μια εκ των Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ ή Τσέλσι στο δρόμο προς το Wembley.

«Άγιοι» οι τρίτοι! Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκε η Σαουθάμπτον, η οποία επικράτησε 2-0 στην έδρα της Γουίγκαν, ομάδα της τρίτης κατηγορίας και έγινε η τρίτη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού. Εκεί, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ ή Τσέλσι, ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η ομάδα που θα συμπληρώσει το καρέ των ημιτελικών.

Οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν στο 58′, με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και τέσσερα λεπτά αργότερα πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Ντούσαν Τάντιτς εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Πιέρ Χόιμπεργκ έκανε την προβολή στο ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ μετά από 54 παιχνίδια με τη φανέλα της Σαουθάμπτον.

https://twitter.com/SkySportsStatto/status/975391765602734080

Στο 73′ οι «Άγιοι» κέρδισαν πέναλτι, ο Γκαμπιαντίνι όμως είδε τον Ουάλτον να σταματά στην αριστερή του γωνιά την εκτέλεσή του και πέντε λεπτά αργότερα ο Πάουελ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ότι δεν μπόρεσε να κάνει η Γουίγκαν το έκανε η Σαουθάμπτον, με τον Σεντρίκ να βγαίνει στην αντεπίθεση και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώνει το τελικό 2-0, «σφραγίζοντας» έτσι την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ