Σαρώνει πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία! (Vids)

Σαρώνει πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία! (Vids)

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε το καλοκαίρι στη Βιτόρια Γκιμαράες τον Τιάγκο Σίλβα και τον Πέπε Ροντρίγκες, καθώς δεν είχαν ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής στο λιμάνι. Οι δυο Πορτογάλοι υπέγραψαν στην πορτογαλική ομάδα, με τον Τιάγκο Σίλβα να «βγάζει» μάτια στη Liga Nos, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος μέσος που αγωνίστηκε στην Ελλάδα σε 21 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στην Γκιμαράες κάνει «παπάδες», παρότι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Συνολικά στη νέα του ομάδα έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και μετράει 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ η γενικότερη παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο είναι πολύ καλή.

Ο Σίλβα στα πρώτα τρία ματς της Γκιμαράες ήρθε από τον πάγκο και είχε αγωνιστεί μόλις 83 λεπτά κόντρα σε Εστορίλ, Βιζέλα και Μπράγκα, όμως από εκεί και πέρα παίρνει φανέλα βασικού και θεωρείται εδώ και περίπου 25 μέρες αναντικατάστατος στη μεσαία γραμμή.

Στην αναμέτρηση με την Αρούκα μάλιστα πέτυχε και το πρώτο του τέρμα, ενώ στην τελευταία (χρονικά) αναμέτρηση πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, είχε την ασίστ στο ένα γκολ, στη νίκη με 1-2 στην έδρα της Φαμαλικάο. Η Γκιμαράες των Σίλβα και Πέπε μετά από 8 ματς είναι στην 7η θέση με 10 βαθμούς, μόλις 3 λιγότερους από την 6η θέση που δίνει υπό προϋποθέσεις και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δείτε τα highlights και το γκολ του Σίλβα με την Αρούκα:

Και την ασίστ στο ματς με τη Φαμαλικάο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ