Κολοβέτσιος – «Δεν μας σεβάστηκε ο Τσακίρ»

Κολοβέτσιος – «Δεν μας σεβάστηκε ο Τσακίρ»

Ο Ελληνας σέντερ μπακ της Καϊσερίσπορ εξαπέλυσε τα πυρά του στον Τούρκο ρέφερι για τη διαιτησία του στο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ.

Την οργή του Δημήτρη Κολοβέτσιου προκάλεσε η διαιτησία του Τσουνέιτ Τσακίρ στο χθεσινό παιχνίδι της Καϊσερίσπορ με την Φενερμπαχτσέ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ελληνα σέντερ μπακ προηγήθηκε με 2-1, αλλά ο Τσουνέιτ Τσακίρ στο 90+6’ έδωσε πέναλτι υπέρ τη Φενερμπαχτσέ και την ευκαιρία στην ομάδα του Δημήτρη Πέλκα να ισοφαρίσει σε 2-2. Το γεγονός ότι ο διεθνής ρέφερι έδωσε πέναλτι στο 90+6’, παρότι είχε δείξει πέντε λεπτά καθυστερήσεις, εξόργισε τον Κολοβέτσιο και τους συμπαίκτες του.

Ο συμπατριώτης μας μιλώντας για την αναμέτρηση με τη Φενερμπαχτσέ τόνισε ότι ο έμπειρος διαιτητής έδειξε ασέβεια στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

«Ο διαιτητής έδειξε πέντε λεπτά καθυστερήσεις και το πέναλτι έγινε στο 90+6′, αν δεν κάνω λάθος. Νομίζω ότι αυτό που έκανε, είναι ασέβεια προς εμάς και την προσπάθεια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ