Ο Ατζούν επιβεβαίωσε τις φήμες – Εξαγοράζει την Χάλ

Ο Ατζούν επιβεβαίωσε τις φήμες – Εξαγοράζει την Χάλ

Ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να εξαγοράζει το πλειοψηφικό πακέτο της Χαλ.

Η εμπλοκή του Ατζούν Ιλικαλί στο αγγλικό ποδόσφαιρο βρίσκεται προ των πυλών.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Τούρκος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στα τηλεοπτικά δρώμενα και είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό ως ο «Mr. Survivor» επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να εξαγοράζει το πλειοψηφικό πακέτο της Χαλ.

Συγκεκριμένα, ο Ατζούν επιβεβαίωσε το γεγονός με μια ανάρτηση στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά. 12 Μαΐου του 2021. Η πρώτη μέρα που έφτασα σε αυτήν την πανέμορφη πόλη. Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα, βίωσα πολλές όμορφες στιγμές και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, παρακολουθούσα τους οπαδούς με μεγάλο θαυμασμό. Είμαι επίσης εντυπωσιασμένος από την τρομερή στήριξη π[ου παρέχουν στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Αλάμ είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μας παρείχε τεράστια βοήθεια καθ΄όλη αυτή την περίοδο. Θα ήθελα να του στείλω στείλω την ευγνωμοσύνη μου και τον σεβασμό σε αυτόν και την οικογένειά του. Ελπίζω ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα και το όνειρο μου θα γίνει πραγματικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ