Ο 15χρονος γιος του Γουέσλεϊ Σνάιντερ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ουτρέχτη

Ο 15χρονος γιος του Γουέσλεϊ Σνάιντερ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ουτρέχτη

Ο γιός του Γουέσλεϊ Σνάιντερ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Ουτρέχτης, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να εκφράζει τη χαρά του για το συγκεκριμένο γεγονός μέσω μια ανάρτησης του στο Instagram.

Τα χνάρια του πατέρα του φαίνεται πως ακολουθεί o Τζέσι Σνάιντερ ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ουτρέχτη. Φυσικά ο περήφανος μπαμπάς Γουέσλεϊ Σνάιντερ, εξέφρασε τη χαρά του μέσω μια ανάρτησης στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Περήφανος για σένα».

Ο παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής έχει ένα έξτρα λόγο να χαίρεται για τον πρωτότοκο γιό καθώς η Ουτρέχτη είναι η γενέτειρα του, ωστόσο δεν έτυχε πότε να αγωνιστεί με την φανέλα της στην σπουδαία καριέρα του. Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ ξεκίνησε την καριέρα του στον Άγιαξ αγωνιζόμενος με τον Αίαντα σε 180 παιχνίδια πετυχαίνοντας 58 τέρματα.

Παρότι ο άλλοτε μέσος των Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ουτρέχτης θα μπορεί πλέον να παρακολουθεί τον γιο του να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας  που αγάπησε από μικρός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ