Πρόεδρος Φενέρ για Οζίλ – «Πρέπει να σκεφτεί πως θα βοηθήσει τη Φενέρ, και να αφήσει τα επικοινωνιακά κόλπα»

Πρόεδρος Φενέρ για Οζίλ – «Πρέπει να σκεφτεί πως θα βοηθήσει τη Φενέρ, και να αφήσει τα επικοινωνιακά κόλπα»

Ολομέτωπη επίθεση προς το πρόσωπο του Μεσούτ Οζίλ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Φένερμπαχτσε, Άλι Κοτς ο οποίος τον προέτρεψε να αφήσει τα επικοινωνιακά κόλπα και να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο.

Δριμεία κριτική εξαπέλυσε προς τον Μεσούτ Οζίλ ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε Αλί Κοτς, με τον ισχυρό άνδρα της Φενέρ να χρησιμοποίει σκληρή γλώσσα. Πιο συγκεκριμένα σε δηλώσεις που παραχώρησε στο κανάλι της Φενέρ, αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, ο Κοτς δεν φάνηκε να είναι καθόλου επιεικής με τον 33χρονο μέσο, προτείνοντας του να ασχοληθεί με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, και να αφήσει στην άκρη τα επικοινωνιακά του κόλπα.

«Από την αρχή της σεζόν ο Μεσούτ Οζίλ έχει συγκριθεί με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Θέλει να παίζει περισσότερο. Από εδώ και πέρα όμως πρέπει να επικεντρωθεί στο παιχνίδι του και να σταματήσει τα επικοινωνιακά κόλπα. Πρέπει να σκέφτεται πως θα συνεισφέρει στη Φενέρμπαχτσε. Ο προπονητής οφείλει επίσης να βρει τρόπο για να πάρει το καλύτερο που μπορεί από τον Οζίλ. Δεν υπάρχει πρόβλημα, παρά τα όσα λένε τα media. Ο Μεσούτ δεν είναι χαρούμενος επειδή δεν παίζει συχνά» ήταν τα λόγια του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ