«Δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να αγοράσει τον Πέλκα με 8 εκατ. η Ντιναμό Μόσχας»

«Δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να αγοράσει τον Πέλκα με 8 εκατ. η Ντιναμό Μόσχας»

Ο ατζέντης του Δημήτρη Πέλκα, Καντίρ Οζντογάν, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των Ρώσων για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Το τελευταίο διάστημα, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποχώρηση του Δημήτρη Πέλκα από την Πόλη.

Με δηλώσεις του στα ρωσικά ΜΜΕ, ο ατζέντης του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Καντίρ Οζντογάν φρόντισε να βάλει… στοπ στα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Ο Οζντογάν ξεκαθάρισε πως ο Έλληνας παίκτης είναι χαρούμενος στη Φενέρμπαχτσε, ενώ σχετικά με το ενδιαφέρον της Ντιναμό Μόσχας, ανέφερε ότι οι Ρώσοι δεν πρόκειται να αγοράσουν τον 28χρονο με 8 εκατομμύρια ευρώ.

«Ο Πέλκας είναι παίκτης της Φενέρ, είναι χαρούμενος εδώ, του ταιριάζει ο σύλλογος και η πόλη. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξουμε πόλη και να πάμε από την Κωνσταντινούπολη στη Μόσχα.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να αγοράσει η Ντιναμό τον Πέλκα για 8 εκατομμύρια. Ο Πέλκας έχει παίξει 24 παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδας και έχει σκοράρει. Αυτή τη σεζόν, έπαιξε σε 11 αγώνες στη Φενερμπαχτσέ . Γι’ αυτό δεν το νομίζω.».

«Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, αλλά τώρα είναι χαρούμενος εδώ. Επίσης και ο σύλλογος είναι ευχαριστημένος μαζί του», είπε ακόμη ο εκπρόσωπος του Έλληνα διεθνή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ