Με 9 παίκτες και 2 τερματοφύλακες παρατάχθηκε η Μπελενένσες στο ματς με την Μπενφίκα (pic)

Με 9 παίκτες και 2 τερματοφύλακες παρατάχθηκε η Μπελενένσες στο ματς με την Μπενφίκα (pic)

Παρά τα 14 κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της Μπελενένσες, το παιχνίδι απέναντι στη Μπενφίκα ξεκίνησε κανονικά, με τους γηπεδούχους να παρατάσσονται με εννέα παίκτες και δύο τερματοφύλακες.

Πρωτόγνωρη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο πορτογαλικό πρωτάθλημα λόγω Covid-19 και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο της Μπελενένσες, η οποία αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι στις τάξεις της έχει 14 παίκτες θετικούς στο κορωνοϊό, το παιχνίδι με τους Αετούς της Λισαβόνας ξεκίνησε κανονικά, με τους τους γηπεδούχους να κατεβαίνουν με εννέα παίκτες και δύο τερματοφύλακες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Πέδρο Σοάρες, δεν υπήρξε κάποια ενέργεια προς την πορτογαλική Λίγκα να αναβληθεί ο αγώνας, καθώς οι ιθύνοντες του κλαμπ περίμεναν το πόρισμα της υγειονομικής αρχής της Λισαβόνας.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ζητήσαμε από κανέναν τη ματαίωση την αναβολή του αγώνα. Ούτε από τη Μπενφίκα, ούτε από τη Λίγκα, ούτε από τις υγειονομικές αρχές, συνεπώς δεν τίθεται θέμα αιτήματος, άρνησης ή διαφωνίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μπελενένσες, ο οποίος, μάλιστα τόνισε την εμπιστοσύνη που έχει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι μόλις εννέα επέστρεψαν αρνητικό τεστ, με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, Αλβάρο Ραμάλιο να ξεκινάει ως στόπερ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ