Αποχωρεί τον Γενάρη από την Σέλτικ ο Μπάρκας

Αποχωρεί τον Γενάρη από την Σέλτικ ο Μπάρκας

Ο Βασίλης Μπάρκας, σύμφωνα με το «Sky Sports», αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν τον Ιανουάριο από την Σέλτικ, με αρκετές τούρκικες ομάδας να καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Στην πόρτα της εξόδου από την Σέλτικ βρίσκεται ο Βασίλης Μπάρκας.

Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή των «Κελτών», με δημοσίευμα του Sky Sports να ισχυρίζεται ότι την προσεχή μεταγραφική περίοδο θα αποχωρήσει από την ομάδα είτε με κανονική μεταγραφή είτε με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο 27χρονος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών τουρκικών συλλόγων.

«Ένας παίκτης που πρόκειται να φύγει από τη Σέλτικ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο τερματοφύλακας Βασίλης Μπάρκας. Ο Έλληνας διεθνής δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει από τότε που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Σέλτικ τον Ιούλιο του 2020. Αρκετοί τουρκικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί για τη Σέλτικ μετά την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της εθνικής Αγγλίας Τζο Χαρτ», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπάρκας μετακόμισε στη Σέλτικ το καλοκαίρι του 2020 και μέχρι τώρα έχει υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του σε 23 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ