Χαμός στην Τουρκία για τον Μπάρκα!

Χαμός στην Τουρκία για τον Μπάρκα!

Ο Μπάρκας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αποχωρήσει από την Σέλτικ, με το «Sky Sports» να μπλέκει τον Ελληνα τερματοφύλακα με ομάδες από την Τουρκία.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα κληθεί να αναζητήσει ο Βασίλης Μπάρκας, καθώς όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την Σέλτικ.

Το συμβόλαιο του Ελληνα τερματοφύλακα μπορεί να λήγει το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αγγελου Ποστέκογλου και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Σκωτία, σύντομα θα αποχωρήσει από την ομάδα της Γλασκώβης.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα στο Νησί κυκλοφορούν διάφορα μεταγραφικά σενάρια για τον Μπάρκα, με το «Sky Sports» να μπλέκει τον Ελληνα τερματοφύλακα με αρκετές ομάδες από την Τουρκία, χωρίς, όμως, να αναφέρει ποιοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον 27χρονο άσο.

«Αρκετοί σύλλογοι από την Τουρκία ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τη στιγμή που η Σέλτικ απέκτησε τον Τζο Χαρτ», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Βρετανοί στο ρεπορτάζ τους για τον Ελληνα τερματοφύλακα. Ο Βασίλης Μπάρκας φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι (σ.σ στα προκριματικά του Champions League), ενώ συνολικά με την Σέλτικ έχει 23 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ