Ο Μιλόγεβιτς, η σούπερ πρόταση του Αστέρα και τα τρελά λεφτά των Αράβων!

Ο Μιλόγεβιτς, η σούπερ πρόταση του Αστέρα και τα τρελά λεφτά των Αράβων!

To10.gr αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ποιες προτάσεις έχει στα χέρια του και τι θα ήθελε να κάνει τη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει κατηγορηματικά τα σενάρια που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το καλοκαίρι. Ωστόσο η αναπαραγωγή του θέματος έχει προκαλέσει αναταραχή στο Βελιγράδι, καθώς η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα αποφάσισε να αυξήσει την πίεση προς τον Σέρβο, επιδιώκοντας την άμεση ανανέωση του συμβολαίου του.

Οπως έχετε διαβάσει από to10.gr ο Μιλόγεβιτς έλαβε μία πολύ μεγάλη οικονομική προσφορά από τον Αστέρα, η οποία αφορά συμβόλαιο δύο χρόνων και πολλαπλασιάζει τις ετήσιες απολαβές του. Καθώς για τη 2ετία και με κάποια μπόνους που προβλέπονται, ο Μιλόγεβιτς αναμένεται να λάβει 1,3 εκατ. ευρώ. Δηλαδή σχεδόν 650.000 ευρώ κατ’ έτος. Ποσό που θα τον κάνει αυτόματα τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στη Σερβία, πάνω και από τον Μίροσλαβ Τζούκιτς της Παρτιζάν, που έχει ανάλογο συμβόλαιο.

Οπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες του to10.gr, ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά που έχει στα χέρια του ο Μιλόγεβιτς. Καθώς πρόσφατα εμφανίστηκε προσφορά-μαμούθ από αραβικό σύλλογο! Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η συνολική προσφορά στον 48χρονο τεχνικό για δύο χρόνια, αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ! Νούμερο εξωπραγματικό, που έχει σοκάρει τον Σέρβο και το επιτελείο του.

Τι θα κάνει, τελικά, ο Μιλόγεβιτς; Είναι δεδομένο ότι ο ίδιος θα ήθελε να δουλέψει στον Ολυμπιακό και να κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ωστόσο, εάν οι Ερυθρόλευκοι δεν μπουν στη διαδικασία διεκδίκησής του, τότε το πιθανότερο είναι να μείνει στον Αστέρα. Καθώς πιστεύει ότι εάν πει το «ναι» στα τρελά λεφτά των Αράβων, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στον χώρο, να «φτιάξει» το όνομά του και να προπονήσει μελλοντικά στο επίπεδο που επιθυμεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ