Αλκογιάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3 – Η Ρεάλ έπαθε (πέρσι) και έμαθε φέτος

Αλκογιάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3 – Η Ρεάλ έπαθε (πέρσι) και έμαθε φέτος

Η Αλκογιάνο ξύπνησε τους περσινούς... εφιάλτες στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο οι Μερένχες κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 3-1 και να προκριθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η Αλκογιάνο συναντήθηκε ξανά με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον θεσμό του Copa Del Rey, με την ομάδα της κοινότητας της Βαλένθια να βάζει δύσκολα στους Μερένχες οι οποίοι τελικά πανηγύρισαν τη νίκη με σκορ 3-1 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι μπορεί να προηγήθηκαν, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση και οι εφιάλτες από τον περσινό αποκλεισμό από την ίδια ομάδα έκαναν την εμφάνισή τους. Η «Βασίλισσα» κατάφερε πάντως να ξορκίσει το κακό και να πάρει εκείνη αυτή τη φορά το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στο πρώτο μέρος η Ρεάλ είχε τον απόλυτο έλεγχο της μπάλας, έχοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ. Η Αλκογιάνο όμως δεν καθόταν απλά να περιμένει, καθώς σε πολλές στιγμές βρήκε ανοικτούς χώρους και απείλησε τη «Βασίλισσα». Τελικά όμως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν εκείνη που μπόρεσε να ανοίξει το σκορ πριν την ολοκλήρωση του 45λέπτου, με τον Μιλιτάο να βρίσκει δίχτυα στο 39′ κάνοντας το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τη Ρεάλ να κυριαρχεί, και την Αλκογιάνο να περιμένει. Αυτή τη φορά όμως οι γηπεδούχοι είχαν αντίδραση, καθώς 66΄ έφεραν την αναμέτρηση στα ίσα χάρη στο τέρμα του Ντάνι Βέγκα.

Όπως ήταν λογικό, οι Μερένχες πίεσαν για να πάρουν εκ νέου τα ηνία. Κάτι που τελικά κατάφεραν έντεκα λεπτά αργότερα, με τον Μάρκος Ασένσιο να κάνει το 2-1, ενώ ο Ίσκο έγραψε το 3-1 στο 79′. Τίποτα άλλο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τη Ρεάλ να μην την… πατάει όπως πέρσι και να παίρνει εκείνη την πρόκριση για τη συνέχεια.

ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ: Χουάν, Λίγιο, Καρμπονέγ (80’ Χάβι Γκαρσία), Μπλάνκο (60’ Χούλι), Φερίθ, Μιράνδα (60’ Ιανόλ Γκαρσία), Χουανάν, Άντι (60’ Ραούλ), Αντόν, Μουράδ, Βέγα (80’ Ρεβέρτ)

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Μαρσέλλο, Αλάμπα (86’ Βαγιέχο), Νάτσο, Μιλιτάο, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά (77’ Κρόος), Αζάρ (77’ Ίσκο), Μαριάνο Ντίαθ (48’ Ασένσιο), Ροδρίγο (86’ Θεμπάγιος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ