Ράγιο Μαχαδαόντα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-5

Ράγιο Μαχαδαόντα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-5

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στη Ράγιο Μαχαδαόντα, επικρατώντας εύκολα με σκορ 5-0 και παίρνοντας την πρόκριση για τoυς «16» του Copa Del Rey.

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που πραγματοποιώντας μια επιβλητική εμφάνιση «σκόρπισε» με σκορ 5-0 τη Ράγιο Μαχαδαόντα και τσέκαρε το εισιτήρια για τους «16» του Copa Del Rey.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε από το πρώτο λεπτό έδειξαν τις άγριες διαθέσεις που είχαν και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους να πιστέψουν πως θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι από την αναμέτρηση, καθώς στο ημίχρονο βρισκόντουσαν ήδη μπροστά ήδη με 3-0.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος καταφέρνοντας σημειώσει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία τέρματα. Ο… χορός των γκολ ξεκίνησε στο 17ο λεπτό, με τον Ματέους Κούνια να κάνει το 1-0 έπειτα από ασίστ του Γιανίκ Καράσκο. Το 2-0 έγινε από τον Ρενάν Λόντι στο 26′, ύστερα από πάσα του Τόμας Λεμάρ, ενώ ο Λουίς Σουάρες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 (41′), το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ντιέγκο Σιμεόνε έκανε αρκετές αλλαγές, φρεσκάροντας την ενδεκάδα του, ωστόσο παρά το… ανακάτεμα της τράπουλας, οι «ροχιμπλάνκος» δεν σταμάτησαν εκεί και πέτυχαν τέταρτο τέρμα, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να κάνει το 4-0 ύστερα από πάσα του Άνχελ Κορέα, με το τελικό 5-0 να διαμορφώνει ο Ζοάο Φέλιξ στο 79′, που ολοκλήρωσε και τον… περίπατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ