Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 – Ανατροπή στην παράταση και πρόκριση στους «8» για την Βασίλισσα

Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 – Ανατροπή στην παράταση και πρόκριση στους «8» για την Βασίλισσα

Η Ρεάλ πανηγύρισε πρόκριση διά πυρός και σιδήρου στους «8» του Copa del Rey, με τους μερένγκες να βρίσκονται πίσω στο σκορ στο 103' της παράτασης κόντρα στην Έλτσε και με παίκτη λιγότερο αλλά να κάνουν σπουδαία ανατροπή με τους Ίσκο και Αζάρ.

Τι και αν έπαιζε με παίκτη λιγότερο, τι και αν βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 103′, η Ρεάλ έδειξε το μέταλλο της και κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς κόντρα στην Έλτσε και να επικρατήσει με 2-1, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στους «8» του Copa Del Rey. Ισκο και Αζαρ τα γκολ για τους μερέγχες. Aποβλήθηκε ο Μαρσέλο.

Ο Αγώνας 

Ο Κάρλος Αντσελότι παρέταξε την Ρεάλ με αρκετές αλλαγές σε σύγκριση με τον τελικό του ισπανικού Supercopa για να δώσει ανάσες κάποια από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του (εκτός αποστολής οι Μπενζεμά και Κουρτουά) και αυτό επηρέασε την ομάδα του, με το πρώτο 45λεπτο να βρίσκει την Έλτσε να είναι σαφώς πιο επικίνδυνη.

Ο Καρίγιο ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου, με τον ίδιο να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Από την άλη η Ρεάλ δεν μπορούσε να απειλήσει με τον Βινίσιους να είναι ο μοναδικός ο οποίος προσπαθούσε να κάνει κάτι καλό.

Το ματς οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση με τον Βέρντου στο 100′ να βάζει μπροστά την ομάδα του. Ωστόσο η Ρεάλ έβγαλε αντίδραση και με τέρματα των Ισκο(108′) και Αζάρ(115′) κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στους «8» του Copa Del Rey, παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρσέλο(102′).

ΕΛΤΣΕ: Βέρνερ, Παλάσιος, Ντόναλντ (87′ Βερδού), Γκονθάλεθ, Μοχίκα, Χοσάν (66′ Μορέντε), Γκούτι, Γκουμπάου, Τσάβες, Πέρεθ (80′ Μίγια), Καρίγιο

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Βάθκεθ, Νάτσο, Αλάμπα, Μαρσέλο, Βαλβέρδε (72′ Μόντριτς), Καμαβινγκά (72′ Καζεμίρο), Κρόος, Ροντρίγκο, Γιόβιτς (79′ Ίσκο), Βινίσιους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ