Νότιγχαμ Φόρεστ για… Πρέμιερ Λιγκ (2-1, vids)

Νότιγχαμ Φόρεστ για… Πρέμιερ Λιγκ (2-1, vids)

Δεύτερη σερί νίκη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία μετά την Μίλγουολ νίκησε και την Ντέρμπι (2-1) – Στο -2 από την εξάδα και τα πλέι οφ οι Reds.

Η αντεπίθεση της Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζεται και πλέον ο Στίβεν Κούπερ και οι παίκτες του έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ της Championship, που οδηγούν στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ!

Οι Reds πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν εντός έδρας της Ντέρμπι με 2-1 για την 27η αγωνιστική και με τη δεύτερη σερί νίκη τους έφτασαν τους 40 βαθμούς και βρίσκονται στο -2 από την 6άδα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ άνοιξε το σκορ στο 48’ με σουτ του Γκράμπαν από το ύψος του πέναλτι και στο 82’ έκαναν το 2-0 με προβολή του Τζόνσον, μετά το γύρισμα του Ζινκέρναγκελ. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Λόρενς στο 88’, με τους Reds να πετυχαίνουν μια σπουδαία νίκη στη μάχη που δίνουν για την είσοδό τους στα πλέι οφ τη Championship. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία πριν από λίγες ημέρες πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στο Carabao Cup απέναντι στην Αρσεναλ, δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν, αλλά από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Στίβεν Κούπερ, πηγαίνει… τρένο και έχει καταφέρει να βρίσκεται μια… ανάσα από την 6άδα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ σε 27 αναμετρήσεις στη φετινή Championship έχει απολογισμό 11-7-9, ενώ όλες οι νίκες είναι με τον Στίβεν Κούπερ! Ο Ουαλός προπονητής ανέλαβε στις 21 Σεπτεμβρίου και από τότε οι Reds έχουν 11 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες. Οι 39 από τους 40 βαθμούς που έχει η βρετανική ομάδα είναι επί των ημερών του Κούπερ, με τους Reds να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και να διεκδικούν με αξιώσεις τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Δείτε το 1-0:

Και το 2-0:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ