Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Κούτρη

Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Κούτρη

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη Γερμανία για τον Λεονάρντο Κούτρη

Τον Οκτώβριο του 2020 ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Λεονάρντο Κούτρη στην Φορτούνα Ντίσελντορφ ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι του 2022, αλλά όπως αναφέρουν τα Μέσα στο εξωτερικό, είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί νωρίτερα η περιπέτειά του στη Γερμανία.

Ο 26χρονος μπακ δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν, έχοντας μόλις 10 συμμετοχές, με 1 ασίστ σε 716 λεπτά και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Γερμανοί, είναι πιθανό να ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του στη Φορτούνα.

Σε αυτή την περίπτωση ο Λεονάρντο Κούτρης θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, αλλά το πιθανότερο είναι να φύγει εκ νέου δανεικός, σε ομάδα κάποιου πρωταθλήματος που παραμένει ανοιχτό το μεταγραφικό παράθυρο.

Στην ίδια λίστα με τον Κούτρη είναι επίσης ο Ντράγκος Νεντέλτσου. Ο Ρουμάνος σέντερ μπακ αγωνίζεται στη Φορτούνα ως δανεικός από την Στεάουα Βουκουρεστίου και φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως και στην περίπτωση του Ελληνα αριστερού μπακ, αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του και να επιστρέψει στην ομάδα της πατρίδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ