Η Μίντλεσμπρο τελείωσε τη Γιουνάιτεντ σε ματς θρίλερ, με γκολ-σκάνδαλο και… 16 πέναλτι (Vids)

Η Μίντλεσμπρο τελείωσε τη Γιουνάιτεντ σε ματς θρίλερ, με γκολ-σκάνδαλο και… 16 πέναλτι (Vids)

Η Μάντσεστερ εκτός και από το Κύπελλο!!! Εχασε πολλές ευκαιρίες, είχε τον Κριστιάνο σε κάκιστη κατάσταση και είδε τη Μπόρο να παίρνει μια σπουδαία πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Με γκολ σκάνδαλο προήλθε η ισοφάριση των φιλοξενούμενων

Αφού εισέπραξε το δώρο από τον VAR, η Μίντλεσμπρο κατάφερε να ολοκληρώσει το «θαύμα» στο «Ολντ Τράφορντ», αποκλείοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι (1-1 κ.δ., 7-8 πεν.). H ομάδα της Μπορο έκανε την… έκπληξη της χρονιάς και άφησε εκτός Κυπέλλου την θλιβερή Γιουνάιτεντ, η οποία είχε σε πολύ κακή βραδιά το μεγάλο της αστέρι Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τρίτωσε το κακό για τους «κόκκινους διάβολους» σε διαδιακασία πέναλτι στον θεσμό του Κυπέλλου. Έντονες αποδικιμασίες από τους φιλάθλους των γηπεδούχων οι οποίοι είδαν ακόμη ένα στόχο μέσα στην χρονιά να κάνει… φτερά.

Η ομάδα της Τσάμπιονσιπ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, έφερε το ματς στα ίσα με ένα γκολ… σκάνδαλο και στην συνέχει βρήκε τεράστια ψυχικά αποθέματα φτάνοντας σε μια ιστορική… πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ μόλις στο 2′, όταν ο Τζέιντον Σάντσο είδε τον τερματοφύλακα της Μίντλεσμπρο εκτός θέσης και προσπάθησε να τον «κρεμάσει» με μια λόμπα εκτός περιοχής, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι .Στο 5′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπιασε ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, όμως ο τερματοφύλακας Λάμλεϊ μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 19′ ο Πορτογάλος σταρ των «Κόκκινων Διαβόλων» έφτασε εκ νέου ξανά στο γκολ, καθώς ο Ντίτζκστιλ με ένα πάρα πολύ άτσαλο μαρκάρισμα ανέτρεψε τον Πολ Πογκμπά μέσα στην περιοχή, ο «CR7» ανέλαβε την εκτέλεση, όμως έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Ότι δε κατάφερε ο Πορτογάλος σταρ, το έκανε ο Σάντσο στο 25′ βάζοντας μπροστά στο σκορ τους «κόκκινους διάβολους. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ράσφορντ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με το τέρμα να ακυρώνεται για οφσαίντ, με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, με τον Γουάτμορ να «σερβίρει» στον Κρουκς, ο οποίος εξ επαφής ισοφάρισε. Στην αρχή της φάσης ο Κρουκς έκανε επαφή με το χέρι, όμως διαιτητής και VAR δεν εντόπισαν παράβαση. Στο 70′ η Μίντλεσμπρο έφτασε κοντά ακόμα και στην ολική ανατροπή, όμως ο Μαγκουάιρ με καθοριστικό τάκλιν έκοψε τον Σπόραρ μέσα στη μικρή περιοχή.

. Οι ποδοσφαιριστές του Ράγκνικ άσκησαν ασφυκτική πίεση μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας, όμως δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο η Γιουνάιτεντ έδειξε πως δεν είχε καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να μην ήταν όσο παραγωγική στην κανονική διάρκεια, η Μίντλεσμπρο διαχειρίστηκε σωστά το επιπλέον μισάωρο και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι. Μετά από 16 υποδειγματικές εκτελέσεις πέναλτι ο 19χρονος Ελάνγκα, ήταν αυτός που αστόχησε καθώς έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια και η Μίντλεσμπρο πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ:

Χέντερσον, Νταλότ, Βαράν (91′ Τζόουνς), Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά (82′ Φρεντ), Φερνάντες, Σάντσο (100′ Μάτα), Ράσφορντ (82′ Ελάνγκα), Ρονάλντο

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Λάμλεϊ, Ντίκστιλ, Φρέι, ΜακΝάιρ, Τζόουνς (118′ Μπάμπα), Κρουκς (78′ Παγέρο), Χάουσον, Ταβερνιέ, Τέιλορ (91′ Πελτιέ), Μπαλογκάν (61′ Γουάτμορ), Σπόραρ (91′ Κόνολι)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ