Ο Ελαμπντελαουί επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από το τρομακτικό ατύχημα στα μάτια

Ο Ελαμπντελαουί επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από το τρομακτικό ατύχημα στα μάτια

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αφήνει πίσω του το συμβάν που παραλίγο να του κοστίσει την όρασή του την παραμονή πρωτοχρονιάς το 2021 και είναι έτοιμος να παίξει και πάλι.

Για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί ο χρόνος σταμάτησε την παραμονή πρωτοχρονιάς του 2021. Ενώ γιόρταζε, μια φωτοβολίδα έσκασε στο μάτι του και όλοι έλεγαν πως η καριέρα του τελείωσε.

Όμως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, μετά από έναν μαραθώνιο με περισσότερες από 10 επεμβάσεις στα μάτια ετοιμάζεται να παίξει και πάλι. Χρειάστηκε να μεταβεί μέχρι τις ΗΠΑ, όπου τα μάτια του κυριολεκτικά ανακατασκευάστηκαν και με τη βοήθεια της αδερφής του, αλλά κι ενός ανώνυμου δότη, κατάφερει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τα χειρουργεία που απαιτούνταν.

Πέρασε ακόμα κι αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις, όμως η Γαλατασαράι δεν τον άφησε μόνο. Κράτησε το συμβόλαιό του ενεργό και ο νέος προπονητής, Ντομινίκ Τοράν μπορεί να τον καλέσει σε επίσημους αγώνες, έχοντας ήδη πάρει μέρος σε ένα φιλικό.

Οι γιατροί άφησαν στην ευχέρειά του την απόφαση σχετικά με την καριέρα του και ο Νορβηγός ως σωστός μαχητής δεν θα μπορούσε να μην προσπαθήσει ξανά, όπως και πράττει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ