Και ο Ναϊνγκολάν ψωνίζει μέσω Shopflix.gr (vids+pics)

Και ο Ναϊνγκολάν ψωνίζει μέσω Shopflix.gr (vids+pics)

Ο σούπερ σταρ της εθνικής ομάδας του Βελγίου και της Αντβέρπ, ανέβασε στο Instagram βίντεο του Shopflix, με τον 33χρονο να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην πλατφόρμα, που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά.

Το Shopflix έχει εισβάλει στην αγορά με θεαματικό τρόπο και έχει γίνει ήδη talk of the town, με όλο και περισσότερους να επισκέπτονται την ιστοσελίδα «Shopflix.gr» και να αγοράζουν από την εν λόγω ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Το Shopflix συνεργάζεται ήδη με 133 καταστήματα σε μια ευρεία γκάμα από κατηγορίες (τεχνολογία, σπίτι και κήπος, υγεία και ομορφιά, άθληση, βιβλίο, παιχνίδια κλπ) και εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα με γρήγορες παραδόσεις (Courier center). «Το Marketplace όλης της Ελλάδας», όπως αναφέρει το «μότο» της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, από την οποία ψωνίζει μέχρι και ο Ράτζα Ναϊνγκολάν!

Ο σούπερ σταρ της εθνικής ομάδας του Βελγίου και της Αντβέρπ, που έχει πάνω από 1.7 εκατ. ακόλουθους, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram βίντεο του Shopflix, με τον 33χρονο μέσο να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα πλατφόρμα, που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά. Μια επενδυτική κίνηση 100% ελληνική, που ανοίγει εκατοντάδες θέσεις εργασίας και τονώνει σημαντικά το επιχειρείν στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το «Shopflix» είναι χορηγός του Ολυμπιακού, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να αγωνίζονται έχοντας στο μπράτσο τους την επωνυμία της νέας πλατφόρμας αγορών. Μια εταιρία που έχει εισβάλλει δυναμικά στην ελληνική αγορά και από την περασμένη Κυριακή ανήκει στον «χορηγικό» στόλο των πρωταθλητών.

Δείτε σε φωτογραφίες τις σχετικές αναρτήσεις:

Το βίντεο που ανέβασε ο Βέλγος

Και το δεύτερο που δημοσίευσε ο έμπειρος μέσος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ