Απίθανη Φούλαμ: Με επτάρα κατέκτησε τον τίτλο στην Championship!

Απίθανη Φούλαμ: Με επτάρα κατέκτησε τον τίτλο στην Championship!

Επιβλητική εμφάνιση από τη Φούλαμ και επιστροφή στα... σαλόνια της Premier League! Η παρέα του Μίτροβιτς ισοπέδωσε με 7-0 τη Λούτον, κατακτώντας την κορυφή της Championship.

Μια Φούλαμ να την… πεις το ποτήρι, έκανε φύλλο και φτερό (7-0) τη Λούτον, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την Premier League!

Η παρέα του Μίτροβιτς έστησε αδιανόητη φιέστα τίτλου στο Craven Cottage, ισοπεδώνοντας με το απίστευτο 7-0 τη Λούτον. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα στέφθηκε πρωταθλήτρια της αγγλικής Championship και πανηγύρισε τον πρώτο της τίτλο μετά από 21 ολόκληρα χρόνια.

Το… πάρτι για τη Φούλαμ ξεκίνησε στο 29΄, με τον Κέρνεϊ να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 39′ ο Τετέ «έγραψε» το 2-0, ενώ στο 54′ ο προσεχώς παίκτης της Λίβερπουλ, Φάμπιο Καρβάλιο, χρίστηκε σκόραρε το τρίτο γκολ των Λονδρέζων.

Στο 62΄, το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, ο Μίτροβιτς πρόσθεσε το όνομά του στο φωτεινό πίνακα των σκόρερ, με τον Ριντ να γράφει το 5-0 στο 65΄. Ο Σέρι σημείωσε το 6ο γκολ, με τον Μίτροβιτς να διαμορφώνει το τελικό 7-0. Μάλιστα, ο Σέρβος επιθετικός έγραψε ιστορία με το 43ο του τέρμα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ παίκτη σε μία σεζόν της Championship.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ