Λούτον – Χάντερσφιλντ 1-1

Λούτον – Χάντερσφιλντ 1-1

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Χάντερσφιλντ και Λούτον στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ της Championship, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Στον δεύτερο αγώνα θα διευθετηθεί ποια ομάδα, ανάμεσα σε Λούτον και Χάντερσφιλντ, θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό των πλέι-οφ της Championship, καθώς η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο γήπεδο της πρώτης ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1.

Η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς τότε σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα. Αρχικά, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό του ματς με δράστη τον Σινάνι, που έκανε το 1-0 και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Λούτον όμως δεν έμεινε με… σταυρωμένα τα χέρια, καθώς στο 30′ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τον Μπράντλεϊ να κάνει το 1-1 και να στέλνει με αυτό το σκορ τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και έτσι οι… λογαριασμοί έμειναν ανοιχτοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δεύτερος ημιτελικός, θα διεξαχθεί στην έδρα της Χάντερσφιλντ, την Δευτέρα 16 Μαΐου και ο νικητής θα πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό ανόδου στην Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ