Έκλεισε το deal Φούλαμ-Σαχτάρ για τον Σόλομον

Έκλεισε το deal Φούλαμ-Σαχτάρ για τον Σόλομον

Το αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Στη Φούλαμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάνορ Σόλομον. Σύμφωνα με τον κορυφαίο Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίσιο Ρομάνο η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έφτασε σε συμφωνία με την Σαχτάρ για τον δανεισμό του 23χρονου winger από το Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης: Αμπουμπακάρ και Ζινκερνάγκελ κρατούν τα κλειδιά της εξέλιξης

Ο Σόλομον που σήμερα ήταν στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου ως υποψήφιος και για τον Ολυμπιακό αποτέλεσε αντικείμενο διαπραγματεύσεων των δύο συλλόγων για ένα ποσό ύψους 7.000.000 ευρώ, μέχρι η FIFA να αναθεωρήσει τους κανονισμούς για τους ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ουκρανία.

Μετά τις 30 Ιουνίου, οι παίκτες θα μπορούν να ακυρώσουν τα συμβόλαιά τους για μία σεζόν και γι’ αυτό η Σαχτάρ προτίμησε να παραχωρήσει τον παίκτη με μορφή δανεισμού και να έχει λόγο για το μέλλον του.

Ενδεικτικό του επιπέδου στο οποίο βρίσκεται ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι το ότι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, Λιόν, Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ, χτύπησαν την πόρτα των «πορτοκαλί» του Ντόνετσκ. Καμιά δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τότε τις απαιτήσεις της Σαχτάρ.

Προ του ξεσπάσματος του πολέμου στην Ουκρανία, η Φούλαμ μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση του Ισραηλινού. Και μάλιστα αποτελεσματικά, αφού συμφώνησε σε μια βάση με τη Σαχτάρ για την αγορά του αντί 7 εκατ. ευρώ και με τον ίδιο τον Σόλομον, προσφέροντάς του αύξηση 50% σε σχέση με τις τρέχουσες απολαβές του (σ.σ. 1 εκατ. ευρώ εισπράττει στο Ντόνετσκ).

Η συμφωνία είχε μια προϋπόθεση για να οριστικοποιηθεί: να εξασφαλίζονταν η άνοδος των «κότατζερς» στην Premier League. Συντελέστηκε, αλλά τα δεδομένα άλλαξε ο πόλεμος στην Ουκρανία. Από ότι φαίνεται όμως τελικά οι δύο ομάδες βρήκαν τον τρόπο. Έστω και με καθυστέρηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ