Στη Ράκοφ των Παπανικολάου – Σβάρνα το Super Cup Πολωνίας (2-0)

Η Ράκοφ, των Παπανικολάου και Σβάρνα, επιβλήθηκε της Λεχ Πόζναν στον τελικό του Super Cup Πολωνίας με σκορ 2-0 και πανηγύρισε το τρόπαιο.

Το πρώτο τίτλο στη σεζόν στην Πολωνία πανηγύρισε η Ράκοβ, η οποία επικράτησε με σκορ 2-0 της Λεχ Πόζναν, έχοντας τον Γιάννη Παπανικολάου στη βασική της σύνθεση για 84 λεπτά, ενώ στο πάγκο έμεινε ο έτερος Έλληνας Στράτος Σβάρνας.

Η αναμέτρηση δεν είχε πολλά να προσφέρει καθώς παιζόταν ένας τίτλος, ενώ είναι αρκετά νωρίς για να αρχίσουν οι ομάδες να δείχνουν πράγματα, έτσι το πρώτο κομμάτι του ματς είχε περισσότερες μονομαχίες και λιγότερο θέαμα, όπως ήταν λογικό.

Η Ράκοβ όμως ήταν εκείνη που κατάφερε να ανοίξει το σκορ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Λόπες βρήκε τον Ρακόβιταν στο 43ο λεπτό της συνάντησης και ο τελευταίος μπόρεσε να βάλει μπροστά την ομάδα του για το 1-0.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η ομάδα των Παπανικολάου – Σβάρνα ευτύχισε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα. Στο 51′ ο Λέντερμαν τροφοδότησε τον Βντόβιακ και εκείνος δεν δίστασε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας το τρόπαιο στη Ράκοβ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από