Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Ρακοβ για τον δανεισμό του Σβάρνα

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Ρακοβ για τον δανεισμό του Σβάρνα

Στην Πολωνία θα αγωνιστεί την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Στράτος Σβάρνας, με την ΑΕΚ να έρχεται σε συμφωνία με την Ρακόβ Τσεστόχοβα για τον δανεισμό του Έλληνα στόπερ.

Στην Πολωνία θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Στράτος Σβάρνας. Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr ο Έλληνας στόπερ βρισκόταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Ράκοφ Τσεστόχοβα, με την ΑΕΚ να ενημερώνει το μεσημέρι της Πέμπτης (9/6) πως ήρθε σε συμφωνία με τους Πολωνούς για τον δανεισμό του Έλληνα στόπερ.

Ο Σβάρνας θα μεταβεί στην Πολωνία σήμερα (09/06) προκειμένου να περάσει τα ιατρικά και στην συνέχεια να πάρουν σειρά οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις.

Μάλιστα στη συμφωνία έχει προβλεφθεί και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, με τη Ρακόβ να καταβάλει και ενοίκιο για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ, μια συμφωνία που βρήκε απόλυτα ικανοποιημένες τις δύο ομάδες.

Τέλος η ελληνική παροικία μεγαλώνει μιας και στη Ρακόβ αγωνίζεται και ο Γιάννης Παπανικολάου,  ο οποίος αγωνίζεται στην πολωνική ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας κατακτήσει ισάριθμες φορές το Κύπελλο Πολωνίας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ