Κίνηση Ολυμπιακού για τον Γιάννη Παπανικολάου – Τι ζήτησε η Ράκοβ

Κίνηση Ολυμπιακού για τον Γιάννη Παπανικολάου – Τι ζήτησε η Ράκοβ

Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr. Ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση για τον 23χρονο διεθνή μέσο Γιάννη Παπανικολάου της Ρακόβ Τσεστόχοβα.

Πρόταση του Ολυμπιακού για τον 23χρονο αμυντικό μέσο, Γιάννη Παπανικολάου, ο οποίος αγωνίζεται στην Ράκοβ Τσεστόχοβα αποκαλύπτουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό. Όπως είχε αποκαλύψει to10.gr στις 24 Μαΐου, οι Ερυθρόλευκοι παρακολουθούν στενά την περίπτωση του νεαρού χαφ, ο οποίος κάνει… θραύση στην Πολωνία.

Σήμερα η ιστοσελίδα «meczyki.pl» και ο δημοσιογράφος Τόμας Βλόνταρτσικ, επιβεβαιώνουν απόλυτα το ρεπορτάζ του «10» και αποκαλύπτουν κρούση του Ολυμπιακού στην Ράκοβ Τσεστόχοβα για την απόκτηση του Γιάννη Παπανικολάου. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, η Ράκοβ Τσεστόχοβα φέρεται να ζήτησε 2 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 23χρονο χαφ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την πολωνική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Παπανικολάου αυτή την περίοδο βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια του Nations League, ενώ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία είχε 37 συμμετοχές, με 1 γκολ και 4 ασίστ.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για εκείνον. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ρώτησαν για τον 23χρονο, αλλά η Ράκοβ δεν πρόκειται να δώσει φθηνά τον παίκτη της. Μαθαίνουμε από πηγές από την Ελλάδα ότι το κόστος είναι δύο εκατ. ευρώ. Για τον Ολυμπιακό αυτό το ποσό κρίθηκε απαγορευτικό και το θέμα δεν αναμένεται να συνεχίσει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πολωνός δημοσιογράφος.

Πριν την Ράκοβ Τσεστόχοβα, ο Γιάννης Παπανικολάου είχε αγωνιστεί σε Πλατανιά και Πανιώνιο, έχοντας 48 ματς με την ομάδα της Κρήτης (5 γκολ, 5 ασίστ) και 32 με τα χρώματα της ομάδας της Νέας Σμύρνης (1 γκολ, 1 ασίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ