Άσχημη εξέλιξη για τον Ράιαν Γκιγκς!

Άσχημη εξέλιξη για τον Ράιαν Γκιγκς!

Ο Εισαγγελέας είναι καταπέλτης κατά του Ράιαν Γκιγκς!

Τα μπλεξίματα συνεχίζονται για τον Ράιαν Γκιγκς!

Το πρωί της Δευτέρας (8/8) ξεκίνησε η δίκη του Ουαλού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση στην πρώην κοπέλα του, Κέιτ Γκρέβιλ, και τη μικρότερη αδερφή της, Έμα.

Ο Γκιγκς δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες και η υπεράσπισή του είπε ότι οι ισχυρισμοί «βασίζονται σε διαστρέβλωση, υπερβολή και ψέματα».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα: «Στο γήπεδο οι ικανότητές του ήταν εξαιρετικές και πολύ σπουδαίες. Εκτός γηπέδου και στην ιδιωτικότητα της προσωπικής του ζωής και του σπιτιού του, πίσω από κλειστές πόρτες, υπήρχε μια πολύ πιο άσχημη και πιο απαίσια πλευρά του χαρακτήρα του» τόνισε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας.

Ο Ράιτ είπε ότι η υπόθεση περιελάμβανε «μια λιτανεία κακοποίησης, τόσο σωματικής όσο και ψυχολογικής μιας γυναίκας που δήλωνε ότι αγαπούσε. Η συστηματική και κατά καιρούς βίαιη κακοποίηση μιας γυναίκας είναι το αντικείμενο αυτής της υπόθεσης, την στιγμή που όλη την ώρα την κυνηγούσε».

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Γκιγκς, Κρις Ντόου, είπε ότι «δεν χρησιμοποίησε ποτέ βία κατά της Κέιτ Γκρέβιλ», λέγοντας ότι το ζευγάρι «συμπεριφέρθηκε σαν να μαλώνουν παιδιά».

Ο Ντόου τόνισε επίσης στο δικαστήριο ότι ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο πρώην συμπαίκτης του Γκιγκς, Γκάρι Νέβιλ «θα ακουστούν κατά κάποιο τρόπο» κατά τη διάρκεια της δίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ