Φίγκο για πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Φίγκο για πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Η εταιρεία που έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Σπόρτινγκ Λισαβόνα φέρεται να έχει ζητήσει από τον Λουίς Φίγκο να αναλάβει την προεδρία του συλλόγου.

Τον Λουίς Φίγκο προσπαθεί να «ψήσει» για να αναλάβει την προεδρίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας η «Holdimo», εταιρεία που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας (29.8%).

Η κρίση των τελευταίων εβδομάδων στο σύλλογο, με αποκορύφωμα την απόφαση του προέδρου, Μπρούβνο Ντε Καρβάλιο, να διώξει 18 ποδοσφαιριστές μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Europa League, ανάγκασαν την πορτογαλική εταιρεία να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo», η εταιρεία προσέγγισε τον Φίγκο και του ζήτησε να αναλάβει την προεδρία της ομάδας, ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Βέβαια ακόμα παραμένει άγνωστη η απάντηση που έδωσε ο πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος αγωνίστηκε στην Σπόρτινγκ από το 1989 έως και το 1995 όταν και μετακόμισε στους «μπλαουγκράνα». Πλέον εργάζεται ως σύμβουλος της UEFA, ενώ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και για την προεδρία της FIFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ